31 de març del 2012

Un repte aconseguit!


Ja fa molts dies que no escric res per aquí. Però és que entre la feina i que he tornat al meu altre blog... doncs tot és un.

El cas és que, durant aquest mes he estat experimentant amb el menjar. Concretament amb els dolços (ja m'estic començant a plantejar lo de "salat" del títol.. però li he agafat carinyu, així que...).

Fa uns dies una amiga meva va aconseguir, després de molts anys de riures i plors, donar a llum la seva tesi doctoral. Per a la nova doctora, jo no podia estar-me de preparar un pastís com cal...

Així que vaig liar-me "la manta a la cabeza" i vaig decidir experimentar amb el fondant després de l'èxit del pastís que vaig fer durant el curs.

La veritat és que ara, vist amb perspectiva, crec que se me'n va anar bastant la castanya... però volia fer una cosa espectacular i, malgrat les imperfeccions visibles... crec que ho vaig aconseguir.

Jutgeu vosaltres mateixos:


Sí, sí, tot això que veieu és un pastís enorme. Tot comestible. Un llibre verd i el birret coronant-lo. Sí, tot comestible. Sí, fins i tot la corda del birret. 

Em va encantar veure la cara d'al·lucinats dels meus amics que no coneixien encara aquesta faceta meva... :)